Zorgverleners

De onderstaande deelnemers zijn aangesloten bij Geboortehart.

Samen zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van de zorg voor (aanstaande) moeder en kind. Omdat wij intensief met elkaar samenwerken leveren wij betere zorg voor jullie als nieuw gezin.

Klik op het logo voor meer informatie.

Centrum voor kinderwens

Zwanger worden of zwanger blijven is niet vanzelfsprekend. Dat geldt voor 1 op de 6 stellen in Nederland.

In het Centrum voor kinderwens draait alles om zwanger worden als dat niet vanzelf gaat.

We staan met een toegewijd team klaar voor iedereen die te maken heeft met vruchtbaarheidsproblemen.

 

www.dijklander.nl/centrum-voor-kinderwens

Centrum voor geboortezorg

Als je een baby krijgt, beleef je een bijzondere tijd. Niet altijd loopt alles zoals verwacht. Als je medische zorg nodig hebt, verwijst je verloskundige je naar ons doorIn ons moderne Centrum voor geboortezorg doen we er alles aan om die tijd zo waardevol en veilig mogelijk voor jou, je partner en jullie baby te laten verlopen. Alles is er op ingericht om jou en je baby tijdens je zwangerschap en bij de geboorte, zo goed mogelijk te begeleiden. We helpen je graag om in deze bijzondere tijd de beste start te geven aan jou en je gezin.

www.dijklander.nl/centrum-voor-geboortezorg

Verloskundigenpraktijk Enkhuizen Andijk

Wij zijn een team van vier verloskundigen, die zowel de diensten als de spreekuren afwisselend werken. We streven ernaar dat jullie een vertrouwensband met ons op kunnen bouwen. Maar het belangrijkste vinden wij dat er vertrouwen is in het natuurlijke proces rondom zwangerschap en geboorte. Als verloskundige zijn we opgeleid als poortwachter. Onze taak is vooral observeren, informeren, begeleiden en (medische) zorg inzetten als nodig.

 

www.vpea.nl/

praktijk@vpea.nl

Waterland Oost

Geboortezorg Waterland Oost, al sinds 1984 een begrip in de omgeving en al jaren lang een vast team van vijf verloskundigen. Wij zetten ons 100% in om zorg op maat te leveren aan onze zwangeren. Naast verloskundige zorg bieden wij ook kraamzorg, echoscopie, lactatiekunde en anticonceptiezorg. Onze praktijk bevindt zich in het gebouw van het Dijklanderziekenhuis in Volendam.

 

www.verloskundigenwaterlandoost.nl/

info@verloskundigenwaterlandoost.nl

Kidz Kraamzorg

Op zoek naar betrokken en professionele kraamzorg?

Wij helpen jullie graag op weg naar een zelfverzekerd en ontspannen ouderschap.

Wij bieden zorg op maat afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Wij leveren 1 kraamverzorgende de gehele week.

Geen standaard benadering maar persoonlijke begeleiding op een wijze die het best bij jullie past.

 

www.kidzkraamzorg.nl

info@kidzkraamzorg.nl

Eva van Hoorn

Verloskundigenpraktijk Eva van Hoorn

www.evavanhoorn.nl/verloskunde/
info@evavanhoorn.nl

De Koggemeer

Zwanger zijn, bevallen en een pasgeboren baby hebben is een bijzondere periode in je leven.

Wij vinden het een voorrecht om jou en je partner hierin te mogen begeleiden.

Als praktijk staan wij voor betrokken en professionele zorg met tijd en aandacht voor jullie wensen.

Onze spreekuren zijn op verschillende locaties en dagen zodat er altijd wel een geschikt moment en plek voor de zwangerschapscontroles te vinden is. In Spierdijk maken wij ook echo’s.

De bevalling begeleiden wij zowel thuis als in het Dijklander Ziekenhuis. Tijdens de bevalling vinden wij het belangrijk dat jullie je gehoord en goed ondersteund voelen.

www.dekoggemeer.nl

info@dekoggemeer.nl

De Vooroever

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en plezier begeleiden de verloskundigen van praktijk De Vooroever zwangerschappen, bevallingen en kraambedden. Het opbouwen van de vertrouwensband en het bekijken van de wensen van de zwangere en partner staan tijdens de zwangerschap centraal. Er wordt gewerkt vanuit een eigen praktijkpand in Medemblik. We hebben spreekuurlocaties in Medemblik, Middenmeer en Wieringerwerf (zie hiervoor onze site).

Echocentrum Eva van Hoorn biedt alle echo zorg ook aan op deze fijne plek. Verder is het mogelijk om langs te komen voor lactatiekundige zorg, een kinderwensconsult, cursussen of bijeenkomsten en wordt het klieven van tongriempjes aangeboden. 

 

www.verloskundigendevooroever.nl

info@verloskundigendevooroever.nl

Om de Noord

Bij geboortezorg Om de Noord kun je terecht voor verloskundige zorg, kraamzorg, echoscopie en anticonceptie.
In de verloskundigenpraktijk werken we met vijf verloskundigen: Pien, Margreet, Paulien, Hanneke en Sasha. Je kunt op spreekuur komen in Bovenkarspel, Hoogkarspel, Venhuizen of Zwaag.
Je kunt je voorkeur uitspreken voor een vaste dag of verloskundige.
We luisteren zorgvuldig naar jullie wensen en geven jullie alle keuzevrijheid binnen de grenzen van wat medisch verantwoord is. We moedigen jou als zwangere aan vertrouwen te hebben in je eigen kracht en kunnen. We hebben oog voor jullie persoonlijke beleving en eigen situatie.

www.geboortezorgomdenoord.nl
info@verloskundigenomdenoord.nl