Over Geboortehart

Geboortehart is een Integrale Geboortezorg Organisatie binnen Waterland en West-Friesland. Bij ons zijn veel verloskundigenpraktijken, echopraktijken, kraamzorgorganisaties en het Dijklander Ziekenhuis (Centrum voor geboortezorg en Centrum voor kinderwens) aangesloten. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van de zorg voor (aanstaande) moeder en kind. Omdat wij intensief met elkaar samenwerken leveren wij betere zorg voor jullie als nieuw gezin.

Geboortehart betekent voor jou:

  • persoonlijke zorg; omdat iedere zwangerschap uniek is;
  • zorg dichtbij huis, door o.a. intakeoverleg met de gynaecoloog hoeven er minder zwangeren verwezen te worden naar het ziekenhuis;
  • zorg die zoveel mogelijk aansluit bij de wensen en eisen van deze tijd; als zorgverleners kijken we steeds weer hoe we de zorg kunnen verbeteren.

Spreekt dit je aan? Kijk dan eens bij de zorgverleners voor de organisaties waar je terecht kunt voor de begeleiding van je zwangerschapswens, zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Onze klanten zijn zeer tevreden over de zorg bij Geboortehart, zij geven gemiddeld een 8.9 

Wij bieden altijd de juiste zorg op de juiste plek door de juiste zorgverlener.

Geboortehart biedt integrale geboortezorg. Dit betekent dat we alle onderdelen van geboortezorg gezamenlijk organiseren. Dat vraagt om een goede samenwerking, waarbij we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor (aanstaande) moeder en kind.

De zorgverleners die aangesloten zijn bij Geboortehart vinden dat ieder kind en de toekomstige moeder (en haar partner) de beste start verdienen.